Virksomheder

For virksomheder og uddannelsesinstitutioner er det muligt at betale med faktura og afgive indkøbsordrer. Du kan sende købsordrerne som PDF via e-mail til info@ Opencircuit .nl. Det er også muligt, at vi konverterer din konto til en erhvervskonto på vores hjemmeside, som du kan bestille på konto via den almindelige måde på vores hjemmeside. Vær venlig kontakt os for dette. Når du afgiver en ordre via en erhvervskonto på vores hjemmeside, tillægges der aldrig administrationsomkostninger. Når du afgiver en ordre via en erhvervskonto, kan du også indtaste et internt referencenummer på din virksomhed eller organisation, som automatisk vil blive vist på fakturaen.

Vil du have en virksomhedskonto på vores hjemmeside for at kunne bestille på konto?
1. Opret en konto.
 • Du kan tilmelde dig via dette link: https://opencircuit.shop/login
 • Brug din organisations virksomheds-e-mailadresse.
 • Private e-mailadresser vil ikke blive godkendt til virksomhedskonti (f.eks. hotmail, yahoo eller gmail).
2. Kontakt os.
 • Giv den e-mail-adresse, der blev brugt til os, videre via e-mail: info@ Opencircuit .nl
 • Angiv at du ønsker at bestille på konto.
 • Vores kundesupport er tilgængelig på engelsk og hollandsk.
3. Vi konverterer kontoen.
 • Efter kontrol konverterer vi kontoen til en virksomhedskonto og e-mailer dig bekræftelsen.
4. Afgiv din ordre.
 • Sørg for, at du er logget ind med din virksomhedskonto.
 • Det kan du gøre ved at logge ind via dette link: https://opencircuit.shop/login
 • Du kan også indtaste et internt referencenummer på din virksomhed eller organisation, som vil blive vist på fakturaen.
 • Og ved check-out kan du også tilføje en anden (faktura)-e-mailadresse, som fakturaen automatisk vil blive sendt til.

INDKØBSORDRE
Udover den almindelige måde at bestille via vores hjemmeside på, kan vi også manuelt behandle indkøbsordrer for virksomheder. Du kan sende bestillingsformularen eller købsordre i PDF via e-mail til info@ Opencircuit .nl. Tag højde for en eventuel forsinkelse på 1 til 2 arbejdsdage på grund af den manuelle behandling. Betaling for dette vil som standard ske på konto, medmindre en anden betalingsmetode foretrækkes. For indkøbsordrer med en subtotal under værdien af 20 euro, kan der opkræves et administrationsgebyr på 10 euro.

FORSYNING I FÆLLESSKABET
Virksomheder beliggende inden for EU (Den Europæiske Union) og uden for Holland kan bestille på grundlag af levering inden for Fællesskabet (moms omvendt betalingspligt). Til dette er det nødvendigt, at virksomhedsdata kan valideres af det europæiske momsregister. Ønsker du at gøre brug af dette, kan du sætte kryds ved 'moms omvendt opkrævning' ved kassen efter indtastning af momsnummer. Hvis denne mulighed ikke vises, bedes du kontakte os inden du betaler, og vi vil justere din ordre/konto.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit