Returpolitik - Opencircuit

Udfyld felterne nedenfor og klik på "Request RMA". Hvis du har en konto hos os, kan du blot anmode om RMA via din KontooversigtRefleksionstid

Som forbruger har du ret til at annullere din ordre op til 14 dage efter modtagelsen uden at angive nogen grund.Efter fortrydelse har du yderligere 14 dage til at returnere varen.Du vil herefter blive krediteret med det fulde ordrebeløb inklusive forsendelsesomkostninger (med undtagelse af eventuelle ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsmetode end den billigste standardlevering, der tilbydes af os).Kun omkostningerne ved returnering til netbutikken er for din egen regning. Ckontakt din udbyders hjemmeside for de nøjagtige priser.Hvis du udnytter din fortrydelsesret, returneres produktet til Opencircuit med alt tilbehør leveret og - hvis det er rimeligt muligt - i original stand og emballage.Hvis produktet er beskadiget eller emballagen er beskadiget mere end nødvendigt for at prøve produktet, kan vi videregive denne værdiforringelse af produktet til dig.Så behandl produktet med omhu og sørg for, at det er forsvarligt emballeret, når det returneres. For at udøve denne ret kan du indsende en RMA-anmodning ved hjælp af formularen ovenfor.Vi refunderer derefter det forfaldne ordrebeløb inden for 14 dage efter registrering af din returnering, forudsat at produktet allerede er returneret i god stand.

Vender tilbage som forbruger

Hvis du fortryder aftalen, vil du modtage alle betalinger, som du har foretaget indtil da, inklusive leveringsomkostninger (med undtagelse af eventuelle ekstra omkostninger som følge af dit valg af anden leveringsmetode end den billigste standardlevering, der tilbydes af os) , tilbage. Vi refunderer dig med den samme betalingsmetode, som du foretog den oprindelige transaktion med, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet; under alle omstændigheder vil der ikke blive opkrævet gebyrer for refusion.

Forretningsretur/aflysninger

Du har bestilt noget for erhvervslivet, men vil du returnere noget? Der gælder andre regler og love for forretningsordrer end for forbrugere. (Selvom du har bestilt noget i erhvervsøjemed til eget brug). Eksempelvis har du som virksomhed en undersøgelsespligt, og du er undtaget fra returretten (Fjernsalgsloven). I særlige tilfælde kan vi beslutte at gøre en undtagelse fra dette som en gunstig foranstaltning. Dette kan dog under ingen omstændigheder håndhæves, og der kan blive opkrævet yderligere omkostninger for behandling af dine returnerings- og genopbygningsomkostninger. Ved annullering af en ordre, der ikke er afsendt, vil vi gøre vores bedste for at annullere den hos vores leverandør, det er desværre ikke altid muligt. I dette tilfælde kan vi muligvis opkræve lageropfyldningsomkostninger, hvis det drejer sig om specifikke varer, som vi normalt ikke har på lager, men lagerfører pr. ordre fra vores leverandører.

Returforsendelser

De direkte omkostninger ved returnering af varerne er for din egen regning. Du hæfter også for varernes værdifald som følge af brugen af varerne, som går ud over, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Det er ikke muligt at besøge vores lokationer, ikke engang at medbringe en returforsendelse. Det er ønskeligt, at returneringer sendes uåbnet, i original emballage og med angivelse af fakturanummer og navn med track-and-trace kode. Returneringer kan først behandles, når de er registreret og godkendt via RMA-formularen.

Forkerte varer

I tilfælde af at der er leveret andre produkter, end du har bestilt eller på anden måde end angivet i ordrebekræftelsen, returnerer vi forsendelsen og leverer de korrekte produkter til dig hurtigst muligt. Dette omfatter ikke defekte produkter.

Retur adresse

Opencircuit OÜ

Kaagschip 14

3991CS Houten

The Netherlands

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit