Om os


Opencircuit er en hollandsk webshop grundlagt i 2014 med det formål at gøre elektronik overkommelig og tilgængelig for alle. Ved at købe i løs vægt fra leverandører, kan vi tilbyde billigere priser med en meget hurtig leveringstid.

”Vi startede i 2014 som unge iværksættere, eller entusiaster, der har forvandlet en hobby til en forretning. Opencircuit fortsatte med at vokse og vi har udvidet vores sortiment betragteligt gennem årene med alle slags kendte mærker og en hel række af elektronik og tilbehør. Vi tilføjer stadig mange nye varer i dag. ”

Spydspidserne i Opencircuit er meget hurtig levering og den bedste service.

”For at skabe smukke projekter, tror vi på, at hurtig levering er vigtig, for det er netop, når inspirationen og ideerne stadig er nye. Derudover går vi meget op i at gøre og holde kunderne tilfredse med vores hjemmeside, vores service og vores produkter. Vi har et godt samarbejde med vores team for at garantere den bedste service.”

Opencircuit er nu vokset til en succesfuld, international e-handelsvirksomhed, der hjælper tusindvis af kunder om året med elektroniske forsyninger. Vi er forhandler af mange kendte elektronik mærker, såsom Velleman, Pololu, Adafruit, Sparkfun og Sonoff. Vi leverer ordrer fra vores eget lager, vores lager ligger i Holland (Houten). Fordi vores lager har tæt samarbejde med PostNL, er opskalering ikke længere et problem, og vi kan sende ordrer indtil midnat. Alle ordrer, hvor alt er på lager, og som er afgivet før kl. 23:59(CET), afsendes altid samme hverdag.

Hvem er du?

Vores team kan også godt lide at lære dig og de projekter, du arbejder på, at kende. Har du et fedt, kreativt eller genialt projekt i støbeskeen, og vil du gerne dele det med andre opfindere/hackere? Lad os vide! For det bedste du kan gøre med viden er selvfølgelig at dele den!

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit