Installer bootloader på ATTiny85

Placeret på
Med alle ovenstående trin gennemført, er det endelig tid til at forsyne ATTiny85-chippen med en bootloader. Først og fremmest skal du downloade de nødvendige filer via https://github.com/Jasdoge/Attiny85-Bootloader-Tutorial. På siden skal du klikke på den grønne knap "Klon eller download" og derefter klikke på "Download ZIP". Placer mappen i ZIP-filen et sted på din computer.

Det, vi skal gøre nu, er at ændre batchfilen. Gå til den mappe, du lige har pakket ud, og højreklik på filen "burn_attiny85_bootloader.bat", og klik derefter på "Rediger". Notesblok åbnes, og du ser en lang tekst. Søg i den første linje efter "-PCOM22" erstat cifferet "22" med det COM-nummer, din Arduino er forbundet til. For at tjekke dette skal du tilslutte din Arduino UNO igen, hvis du ikke allerede har gjort det, åbn Arduino IDE, og i menuen "Værktøjer" -> "Port" står der "COMX" (hvor X er et tal ).

Eksempel: Hvis der i Arduino UNO under "Port" står "COM1", så sørg for, at teksten i notesblok ændres fra "-PCOM22" til "-PCOM1".

Gem filen og kopier filerne "burn_attiny85_bootloader.bat" og "t85_default.hex" til roden af Arduino IDE-installationen. I de fleste tilfælde kan det findes i "C:\Program Files (x86)\ Arduino ". Du vil modtage en besked under indsættelsen, hvor du skal klikke på "Fortsæt".

Lad os nu flashe! Så sørg for, at Arduino UNO er tilsluttet pc'en via USB , og at ATTiny85 er tilsluttet Arduino UNO korrekt. Højreklik på filen "burn_attiny85_bootloader.bat" og klik på "Kør som administrator", på dette tidspunkt åbnes en kommandoprompt, og hvis alt gik godt, står der "avrdude færdig. Tak skal du have. Tryk på en vilkårlig tast for at fortsætte...".

Det er alt! Bootloaderen er installeret, og du kan nu uploade scripts via ATTiny-udviklingskortet! Sørg for at sætte ATTiny85 DIP tilbage i udviklingskortet korrekt, og ikke omvendt.
Nuværende side 7. Trin 5. Flash bootloaderen på ATTiny85 1. Introduktion 2. Indhold 3. Trin 1. Programmer og drivere 4. Trin 2. Konfigurer Arduino 5. Trin 3. Installer ArduinoISP 6. Trin 4. Breadboard kabling 7. Trin 5. Flash bootloaderen på ATTiny85 8. Almindelige problemer Sendt af Internet side

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit