Hvordan bygger man en Tesla Coil?

Placeret på

Oprulning af den primære spole:

For at vikle primærspolen skal du bruge et tyndt stykke PVC-rør, jeg brugte et på 32 mm tykt. Du kan selv bestemme højden på spolen, min er 26 cm høj. Hvis du har viklet spolen, kan du også sætte en hætte på toppen af spolen.

Begyndelsen af spolen skal tapes med tape for at holde den. Efterlad ca. 20 cm tråd i starten. Herefter kan du holde din negl langs wiren, så den ligger pænt ved siden af hinanden. Det skal du gøre indtil du kun har 2 cm tilbage i toppen, så kan du stoppe med at pakke ind og tape enden med tape. Til sidst skal du efterlade et stykke tråd, ca. 10 cm, på spolen og klippe det af for enden. Når du vikler spolen, så glem ikke at tape den nogle gange! Ellers kan du starte forfra. Begyndelsen af spolen skal tapes med tape for at holde den. Efterlad ca. 20 cm tråd i starten. Herefter kan du holde din negl langs wiren, så den ligger pænt ved siden af hinanden. Det skal du gøre indtil du kun har 2 cm tilbage i toppen, så kan du stoppe med at pakke ind og tape enden med tape. Til sidst skal du efterlade et stykke tråd, ca. 10 cm, på spolen og klippe det af for enden. Når du vikler spolen, så glem ikke at tape den nogle gange! Ellers kan du starte forfra.
Din spole skulle nu se sådan ud: Din spole skulle nu se sådan ud:

Oprulning af den sekundære spole: Nu skal du bruge din sorte 22 awg ledning og meget tykkere PVC-rør, end du pakkede den primære spole med.

Først klæber du den øverste tråd af spolen til PVC-røret med isoleringstape. Derefter kan du vikle ledningen rundt om PVC-røret fire gange og også tape bundtråden med isoleringstape. Efterlad ca. 15 cm ledning på begge sider, så ledningerne stadig kan tilsluttes. Først klæber du den øverste tråd af spolen til PVC-røret med isoleringstape. Derefter kan du vikle ledningen rundt om PVC-røret fire gange og også tape bundtråden med isoleringstape. Efterlad ca. 15 cm ledning på begge sider, så ledningerne stadig kan tilsluttes.

Placer den primære spole i midten af den sekundære spole og skru den ind i en planke. Din spole skulle nu se sådan ud:

Nuværende side 2. Vikling af spolerne 1. Introduktion 2. Vikling af spolerne 3. Byg kredsløbet 4. Ende Sendt af

Kommentarer

The Netherlands Arwind
Undskyld, fandt det! 🤷🏾‍♂️
Placeret på 
The Netherlands Arwind
Hvor er forklaringen bror?
Placeret på 
1
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit