Opdag Crowbits: Programmerbare, magnetiske blokke

Placeret på

Vi er glade for at kunne meddele, at Crowbits nu er til salg på Opencircuit ! Crowbits er smarte blokke, der hjælper børn og begyndere med at lære programmering og elektronik. Med over 80 forskellige stykker giver de børn en sjov og engagerende måde at lære nye færdigheder og lade deres kreativitet løbe løbsk.

Nem at bruge, ingen programmering nødvendig

En af de bedste ting ved Crowbits er, at de er super nemme at bruge. Du behøver ikke at kunne noget computersprog for at komme i gang. Blokkene af Crowbits kan nemt klikkes sammen uden at der kræves nogen programmering. På denne måde kan børn straks begynde at bygge og opdage. Det gør det sjovt at lære!

Crowbits er plug and play Crowbits er plug and play

Byg med crowbits og LEGO

Hvad er endnu sjovere end at bygge med Crowbits? Byg med Crowbits og LEGO! Vi har lavet Crowbits til LEGO klodser. Så børn kan bruge dem sammen og bringe deres yndlings LEGO kreationer til live med Crowbits. Det er en super sjov måde at arbejde med teknologi på!

Crowbit er lego-kompatibel Crowbit er lego-kompatibel

Trin for trin læring med Crowbits

Crowbits er beregnet til at hjælpe børn med at lære nye ting et trin ad gangen. De kommer i tre niveauer, fra begyndere til eksperter. Børn kan starte uden programmering, derefter programmere lidt og til sidst programmere helt selv. På denne måde kan de lære i deres eget tempo og opdage mere og mere om programmering og teknologi!

Crowbits er super sjove og lærerige! Crowbits er super sjove og lærerige!

Oplev de forskellige Crowbits-sæt

Hos Opencircuit .nl har vi forskellige Crowbits-sæt, noget for enhver smag. Der er 'Hello Kit' til begyndere, 'Master Kit' til de rigtige teknikere og meget mere! Hver pakke tilbyder sin egen unikke oplevelse og måde at lære og skabe på. Og det fine er: Du kan også købe individuelle Crowbits dele for at sammensætte dit eget sæt!

Kragebidssæt Kragebidssæt

Oplev teknologiens verden med Hello Kit

Hello Kit er det perfekte udgangspunkt for unge opdagelsesrejsende! Dette sæt er specielt designet til begyndere og kræver ingen programmeringsviden. Med 7 elektroniske blokke og 5 papprojekter tilbyder Hello Kit en fantastisk første oplevelse i ingeniørverdenen. Børn kan øve deres færdigheder, forbedre deres fingerfærdighed og lægge et grundlag for at lære programmering. Det sjove begynder med Hello Kit!

Crowbit: Hej sæt Crowbit: Hej sæt
Crowbits Hello KitDette er Elecrow CRB0000HK Crowbits-Hello Kit, din indgang til programmering og elektronik. Det er et letanvendeligt plug-and-play elektroniksæt, der er kompatibelt med legoklodser, perfekt til begyndere og børn. På lager € 71,60

Tag på eventyr med Explorer-sættet

For dem, der allerede er lidt fortrolige med teknologi, er Explorer Kit det perfekte næste skridt. Dette sæt indeholder 13 elektroniske moduler og 12 spændende projekter. Det giver børn mulighed for at bygge et solidt grundlag for programmering, mens de fortsætter med at udforske elektronikverdenen på samme tid. Med Explorer-sættet kan børn tage deres færdigheder til næste niveau og lære endnu mere om ingeniørens spændende verden!

Crowbits: Explorer kit Crowbits: Explorer kit
Crowbits Explorer Kit - med 433MHz controllerCrowbits-Explorer Kit fra Elecrow er et begyndervenligt, programmerbart elektronisk bloksæt. Med forskellige sensorer og en 433MHz controller tilbyder den en spændende og kreativ måde at lære programmering og elektronik på. Ikke længere tilgængelig € 178,15

Start i dag med Crowbits

Så er du klar til at begynde at programmere, bygge og skabe? Besøg Opencircuit .nl og opdag Crowbits-verdenen! Vi kan ikke vente med at se, hvad du vil lave.

Sendt af Internet side Jeg interesserer mig for elektronik, programmering og især kombinationen af begge dele. Til Opencircuit skriver jeg blogs, hvor jeg forklarer, hvordan elektronik og moduler fungerer.

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit