Sonoff Smart Switches testet: Hvilken er bedst for dig?

Placeret på

Verden bliver klogere hver dag, og det samme er vores hjem. Med den hurtige teknologiske udvikling er smarte kontakter blevet mere og mere populære og tilbyder et nyt niveau af bekvemmelighed, komfort og energieffektivitet. Et af disse mærker, der skiller sig ud inden for smart home automation er Sonoff. I denne artikel vil vi tage et dybdegående kig på de forskellige Sonoff smart home-enheder og sammenligne dem for at hjælpe dig med at vælge den rigtige enhed til dine behov.

Gør dit hjem smart med Sonoff Gør dit hjem smart med Sonoff

De forskellige Sonoff-kontakter

Sonoff er et kendt mærke dedikeret til at udvikle innovative, overkommelige og pålidelige smart switches. Deres produktportefølje er bred og omfatter nogle af de mest populære smarte switche på markedet.

Sonoff smart hjem Sonoff smart hjem

Sonoff Basic / Mini / Pro

Sonoff Basic er entry-level versionen af den smarte switch og tilbyder en enkel og budgetvenlig løsning til fjernstyring af belysning og hvidevarer. Den integreres nemt med stemmeassistenter som Google Assistant og Amazon Alexa og er ideel til dem, der er nye i verden af smart belysning.

Sonoff Mini er en mere kompakt version af Basic, designet til at passe ind i eksisterende switchbokse. Dette gør den ideel til integration i eksisterende belysningsinstallationer uden behov for større ændringer. Mini er kompatibel med både Wi-Fi og mobilnetværk og tilbyder den samme grundlæggende funktionalitet som Basic, men med et forbedret og mindre påtrængende design.

Sonoff Pro er derimod en mere avanceret smart switch, der tilbyder yderligere funktionaliteter såsom scener og timere. Dette giver brugerne mulighed for at styre deres lys og apparater i henhold til forudindstillede tidsplaner og personlige scenarier. Pro-serien henvender sig til brugere, der leder efter mere avancerede automatiseringsfunktioner og præcis kontrol over deres smarte enheder.

Sonoff vægafbrydere

Sonoff Wall Switch er en indbygget switch, der passer problemfrit ind i en standard europæisk afbryderboks. Den har berøringsknapper og kan tilpasses med brugerdefinerede etiketter til kontrolknapperne. Denne switch tilbyder et mere avanceret design end Basic og giver et moderne look i dit hjem.

Sonoff fatninger

Sonoff Socket er et smart stik, der kan tilsluttes direkte til en eksisterende stikkontakt. Dette giver dig mulighed for at fjernstyre ikke kun belysning, men også andre elektroniske enheder. Den er nem at installere og fungerer med både Wi-Fi og mobilnetværk, hvilket adskiller den som en alsidig og brugervenlig løsning.

Sonoff belysning

Sonoff Lamps er smarte LED-lamper, der kan tilsluttes direkte til de eksisterende armaturer. De tilbyder justerbar lysstyrke og farvetemperaturer, hvilket giver mulighed for personlige lysscenarier. Disse lamper er ideelle til at spare energi og skabe en atmosfære, der passer til dit humør.

Sonoff LED-strips er alsidige, energieffektive belysningsmuligheder til hjemmet og kontoret. De er nemme at skære til og byder på atmosfærisk belysning, som du kan styre via en smartphone-app eller stemmeassistenter som Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri. Juster lysstyrke, farvetemperatur og farve og indstil scener og rutiner til forskellige situationer.

Sonoff Zigbee

Sonoff Zigbee-produkter omfatter switche, sensorer og andre enheder, der bruger Zigbee-kommunikationsprotokollen. Dette giver mulighed for bedre kompatibilitet med andre Zigbee-aktiverede smartenheder og forbedret netværksstabilitet. Det giver brugerne mulighed for at skabe et mere omfattende og integreret smart home system med enheder fra forskellige mærker og producenter.

Sonoff NSPanel (Pro)

Sonoff NSPanel er en avanceret og stilfuld vægkontakt, der kommer med en indbygget touchskærm. Dette gør det muligt at styre ikke kun belysningen, men også andre smarte enheder i dit hjem. Pro-versionen tilbyder yderligere funktionaliteter, såsom scener og timere, så brugerne kan styre deres lys og apparater i henhold til forudindstillede tidsplaner. NSPanel (Pro) er kendetegnet ved sin alsidighed og tilpasningsevne til brugerens individuelle behov.

Sonoff TH

Sonoff TH-serien inkluderer smarte kontakter med integrerede temperatur- og fugtighedssensorer. Disse kontakter giver brugerne mulighed for at styre apparater, såsom varme eller aircondition, baseret på forudindstillede temperatur- og luftfugtighedsværdier. Dette sikrer et mere behageligt og energieffektivt boligmiljø. Sonoff TH-serien er ideel til folk, der ønsker at udvide deres hjemmeautomatisering yderligere og ønsker præcis kontrol over deres klimastyring.

Sonoff kamera

Sonoff-kameraet er et smart sikkerhedskamera, der integreres problemfrit med Sonoff-økosystemet. Det tilbyder REAL videostreaming og bevægelsesdetektion, så brugerne kan overvåge deres hjem eller kontor på afstand. Med muligheden for at modtage notifikationer om usædvanlig aktivitet og to-vejs lyd til kommunikation, skiller Sonoff Camera sig ud som en omfattende og pålidelig sikkerhedsløsning inden for Sonoffs produktsortiment.

Sonoff RF Bridge

Sonoff PIR3, DW2 og BridgeR2 er smarte sikkerhedsenheder, der bruger RF (radiofrekvens) teknologi til at arbejde trådløst sammen for at give en integreret sikkerhedsløsning. PIR3 er en bevægelsessensor, der registrerer uønsket bevægelse i et rum, mens DW2-dør- og vinduessensorerne overvåger den åbne eller lukkede tilstand af døre og vinduer. BridgeR2 fungerer som en central hub, der modtager signalerne fra PIR3 og DW2 og videresender dem til en smartphone eller et andet operativsystem. RF-teknologien gør det muligt for sensorerne at kommunikere effektivt og trådløst, hvilket gør det nemt at installere sikkerhedssystemet.

Sonoff Switchman

Sonoff Switchman er en innovativ og alsidig switch, der tillader kontrol af forskellige enheder i dit hjem eller kontor. Denne switch er designet til at give brugeren mulighed for at styre flere enheder med en enkelt switch, hvilket giver bekvemmelighed og effektivitet. Det unikke ved Sonoff Switchman er evnen til at kombinere både fysiske switche og trådløse kontroller, hvilket gør den til en ideel løsning for folk, der ønsker at beholde deres eksisterende switches og samtidig udnytte fordelene ved smart teknologi. Switchman integreres med stemmeassistenter og mobilapps, hvilket giver brugerne mulighed for at få fjernadgang til deres enheder og lys, og understøtter også parring med andre Sonoff-produkter for en problemfri smart home-oplevelse.

Forstå forskellene: RF, Wi-Fi og Zigbee i Smart Systems

I verden af smarte enheder og hjemmeautomatisering er RF, Wi-Fi og Zigbee tre fremtrædende trådløse kommunikationsteknologier, der hver tilbyder deres egne unikke funktioner og anvendelser. Disse teknologier spiller en afgørende rolle i at muliggøre trådløs forbindelse og interoperabilitet mellem forskellige smarte enheder i et hjemme- eller kontornetværk.

RF (434MHz) eller radiofrekvens, er en trådløs kommunikationsmetode, der kan sende signaler over lange afstande uden at være afhængig af en internetforbindelse. RF-kommunikation bruges almindeligvis i fjernbetjeninger, garageportåbnere og andre enheder, der sender enkle kommandoer. Fordelen ved RF er, at den tilbyder en pålidelig og energieffektiv løsning, men den mangler den afstand og avancerede funktioner, som Wi-Fi og Zigbee tilbyder. Sonoff RF-kontakter kan skiftes i en afstand på op til 10 meter med fjernbetjeningerne nedenfor.

Trådløst internet er en meget brugt trådløs teknologi, der udveksler data over dit eget netværk og giver internetadgang. Wi-Fi er almindeligt anvendt i smarte enheder såsom termostater, sikkerhedskameraer og smart belysning på grund af dets nemme integration med eksisterende netværk og bred kompatibilitet med andre enheder og tjenester. Wi-Fi tilbyder længere rækkevidde og højere dataoverførselshastigheder sammenlignet med RF, men kan forbruge mere strøm og være tilbøjelig til netværksafbrydelser. Når en enhed fungerer over Wi-Fi, kan den styres ikke kun i dit hjem, men hvor som helst i verden. Sonoff Wi-Fi-enheder kan tilsluttes via eWeLink APP fra Sonoff styres.

eWelink APP eWelink APP

Zigbeeer en trådløs kommunikationsstandard specielt designet til hjemmeautomatisering og tingenes internet (IoT). Zigbee bruger en mesh-netværksstruktur, hvilket betyder, at enheder inden for netværket ikke kun kommunikerer med hinanden, men også sender signaler til andre enheder. Dette giver større rækkevidde og bedre signalpålidelighed. Zigbee er energieffektiv, sikker og kan understøtte en bred vifte af enheder, hvilket gør den ideel til storskala smarte hjem-økosystemer. Zigbee-enheder kræver dog ofte en dedikeret hub for at fungere, hvilket kan betyde en ekstra investering. Til Zigbee-enheder fra Sonoff anbefaler vi denne dongle:

Sonoff Zigbee 3.0 USB Dongle Plus ZBDongle-EOplev Sonoff Zigbee 3.0 USB Dongle Plus ZBDongle-E, den ultimative integrationsløsning til smarte hjem. Forøg din hjemmeautomatiseringsoplevelse med problemfri kompatibilitet, plug-and-play bekvemmelighed og lang rækkevidde tilslutning. På lager € 22,75

eWeLink-appen

eWeLink-appen er en brugervenlig og alsidig mobilapplikation, der er specielt designet til at gøre styring og styring af smarte enheder nemmere. Det giver en central grænseflade til parring, styring og automatisering af en lang række kompatible smartenheder, inklusive dem fra det populære Sonoff-mærke.

Med eWeLink-appen kan du fjernstyre dine smarte Wi-Fi-enheder via din smartphone eller tablet, hvilket giver dig adgang til dit hjemmeautomatiseringssystem når som helst og hvor som helst. Du kan tænde og slukke for enheder, indstille timere, oprette scener og endda gruppere enheder baseret på deres placering eller funktion. Appen tilbyder også REAL -time overvågning af enheder, så du altid er opmærksom på den aktuelle status og energiforbrug på dine smarte enheder.

En af de vigtigste fordele ved eWeLink-appen er dens kompatibilitet med stemmeassistenter som f.eks Amazon Alexa, Google Assistant og Æble Siri. Det betyder, at du kan styre dine smarte enheder med enkle stemmekommandoer, hvilket gør din hjemmeautomatiseringsoplevelse endnu mere intuitiv og håndfri.

eWeLink-appen er ikke kun brugervenlig, men tilbyder også en høj grad af tilpasning og udvidelsesmuligheder. Med støtte til IFTTT (If This, Then That) kan du oprette avancerede automatiseringsregler og forbinde dine smarte enheder til en lang række andre tjenester og applikationer.

Du kan downloade eWeLink-appen i følgende APP-butikker:

Situationer, hvor en Sonoff kan komme til undsætning

Forvandl dit hjem til et smart og automatiseret opholdsrum med Sonoff-produkter. Nedenfor er ti eksempler på, hvordan du kan bruge Sonoff-apparater til at løse hverdagens problemer i dit hjem og forbedre komforten og effektiviteten.

Deaktiver automatisk glemte enheder

Problem: At glemme at slukke for husholdningsapparater kan føre til unødvendigt energiforbrug og mulige sikkerhedsrisici, såsom brandfare på grund af et overophedet strygejern eller komfur.

Løsning: Brug Sonoff POW til at overvåge energiforbruget og indstille timere til automatisk at slukke for apparater efter et vist tidsrum. Ved at koble enheden til din smartphone, vil du modtage en notifikation, når energiforbruget på en tilsluttet enhed er unormalt højt. På den måde kan du gribe ind i tide og forhindre ulykker. Derudover bidrager det til energibesparelser og en lavere energiregning.

SONOFF POW Origin Smart Power Meter Switch (POWR2 Upgrade Version)SONOFF POW Origin (opgraderingsversionen af POW R2) er en strømmåler-switch, en nyligt opgraderet ESP32-chip 200 % hurtigere end den tidligere ESP8622-chip. På lager € 22,40

Fjernstyr garageporten

Problem: Du har glemt at lukke garageporten eller vil åbne den for nogen, mens du er væk hjemmefra, hvilket potentielt skaber en sikkerhedsrisiko eller lader nogen vente.

Løsning: Brug Sonoff SV til at fjernstyre din garageport via din smartphone, så du kan åbne eller lukke den, når det er nødvendigt. Dette giver ikke kun bekvemmelighed, men også ro i sindet, fordi du altid ved, at din garageport er forsvarligt lukket. Derudover kan du også betjene andre applikationer med Sonoff SV, såsom hegn, barrierer eller endda døren til et dyreindhegning.

Sonoff SV - Safe Voltage WiFi Wireless SwitchSonoff er en prisbillig løsning til hjemmeautomation (home automation). Denne switch er baseret på den velkendte ESP8266 og fungerer over en WiFi-forbindelse, der gør det muligt at tænde og slukke enheder via skyen. På lager € 7,85

Smart belysning for en hyggelig atmosfære

Problem: At tænde og slukke lys manuelt kan være tidskrævende, derudover er de fleste lys begrænset til kun at tænde/slukke med hvidt lys.

Løsning: Brug Sonoff LED-strimlerne eller Sonoff-lamperne til at fjernstyre din belysning via din smartphone. Det gør det nemt at skabe den rigtige atmosfære og spare energi ved kun at tænde for belysningen, når det er nødvendigt. Sonoff LED-strips er fleksible og kan nemt påføres på enhver overflade, mens Sonoff-lamperne kommer i en række forskellige farver og former, så de passer til dine individuelle behov. Med disse smarte belysningsløsninger kan du altid skabe den perfekte stemning i alle rum i dit hjem.

SONOFF L3 RGB Smart LED Strip Lights-5M/16.4FtØnsker du at tilføje en mere romantisk atmosfære til dit liv? Prøv SONOFFs nye L3 RGB smart LED strip lys. På lager € 26,90

Automatisk temperaturkontrol

Problem: Manuel styring af temperaturen i dit hjem kan være tidskrævende og energispild. Derudover er det irriterende at komme ind i et hus, der er meget koldt eller varmt.

Løsning: Brug Sonoff TH-produkterne til automatisk at styre temperaturen i dit hjem baseret på forudindstillede tidsplaner eller den aktuelle temperatur. Med smartphone-appen eller ved hjælp af timere kan du tænde og slukke for varme eller aircondition på afstand, så du kommer hjem i en behagelig temperatur. Også når du er på arbejde eller på farten i bilen. På denne måde sparer du energi, og du kan altid holde dit hjem på den ideelle temperatur.

SONOFF TH Origin Smart temperatur- og fugtovervågningskontakt (TH10/16 opgraderingsversion) 16ASONOFF TH Origin (opgraderingsversionen af TH10/TH16) er en smart temperatur- og fugtighedsovervågningsswitch med REAL -chip, den bliver ved med at overvåge temperaturen og fugtigheden i realtid én gang På lager € 18,10

Smart sikkerhed til sommerhus

Problem: Ejeren af et sommerhus ønsker at forbedre ejendommens sikkerhed, når huset ikke er i brug. De vil have mulighed for at overvåge eksternt og tjekke for uønskede besøgende.

Løsning: Sonoff-kameraet er et passende produkt til denne situation. Dette smarte kamera kan nemt installeres i sommerhuset og giver ejeren mulighed for at fjernse videobilleder REAL via eWeLink-appen på sin smartphone. Kameraet har også bevægelsesdetektering, som giver ejeren besked, når der registreres bevægelse i hjemmet.

SONOFF CAM Slim Wi-Fi Smart SikkerhedskameraLeder du efter et smart hjemmeovervågningskamera, der giver et klart og sikkert overblik over dit hjem dag og nat? Se ikke længere end SONOFF CAM Slim Wi-Fi Smart Security Camera. På lager € 32,75

Automatiser kaffemaskine

Problem: En bruger vil gerne vågne op om morgenen med friskbrygget kaffe, men er ikke teknisk kyndig og ønsker ikke komplicerede løsninger.

Løsning: Ved at placere Sonoff S26-stikket mellem kaffemaskinen og stikkontakten i væg kan brugeren nemt indstille en tidsplan via eWeLink-appen. Kaffemaskinen tænder automatisk på det ønskede tidspunkt, så brugeren vågner op med friskbrygget kaffe uden tekniske forhindringer.

Sonoff S26 R2 Smart Socket - WiFi-stik med EU-stik (F) - SchukoMed denne Sonoff S26 Smart socket bliver enhver enhed en IOT (internet of things) enhed, der kan tændes og slukkes overalt i verden ved hjælp af din telefon. Hjemmeautomatisering har aldrig været nemmere! På lager € 12,40

Styr soveværelsesapparater

Problem: En bruger ønsker at styre flere elektroniske enheder i deres soveværelse, såsom en luftfugter, ventilator og natlys, med en enkelt kontakt.

Løsning: Sonoff Wi-Fi-vægafbryderne med tre kanaler gør det muligt at styre flere enheder på samme tid. Brugere kan opsætte scener, såsom en "sleep mode", som automatisk tænder eller slukker for alle enheder på samme tid. Derudover kan de styre deres enheder med stemmekommandoer gennem kompatible stemmeassistenter.

Sonoff T3 Vægkontakt - T3EU3C - WiFi + RF - SortLøft dit smarte hjem med Sonoff T3EU3C-TX Wi-Fi-vægmonteret switch i sort - en elegant, alsidig løsning til ubesværet kontrol over belysning og apparater. Oplev bekvemmelighed og stil i dag! På lager € 35,80

Det sidste ord: Sonoff Smart Switches og fremtiden for dit hjem

Og så er vi nået til slutningen af vores eventyrlige rejse gennem Sonoffs smarte univers. Vi har udforsket den vidunderlige verden af smarte kontakter og fundet ud af, hvordan disse små teknologiske vidundere kan gøre dit liv lettere, mere behageligt og endnu mere sikkert.

Så hvilken Sonoff-switch er det perfekte match for dig? Er det den simple Basic, den lille, men kraftfulde Mini eller måske den avancerede og raffinerede Pro? Svaret ligger i dine egne hænder. Eller rettere sagt i din hule hånd, på skærmen på din smartphone. For med Sonoff og eWeLink-appen er det dig, der har kontrollen.

Men vær advaret: Når først du kommer ind i Sonoffs vidunderlige verden, er der ingen vej tilbage. Du vil hurtigt opdage, at hele dit hjem lige er blevet meget klogere, og hvem ved, måske endda lidt klogere. Så gå videre, tag springet og tilføj et strejf af teknologi til din daglige rutine med Sonoffs smarte kontakter.

Sendt af Internet side Jeg interesserer mig for elektronik, programmering og især kombinationen af begge dele. Til Opencircuit skriver jeg blogs, hvor jeg forklarer, hvordan elektronik og moduler fungerer.

Kommentarer

Spain Martin
Generelt fungerer de godt, det ideelle ville være, at broen, der arbejder med RF433-frekvens, genkender andre kommandoer for at kunne styre alt fra den samme applikation og ikke ty til andre mærker, der gør det.
Placeret på 
Denmark Anton
Du er virkelig god til at diskutere Sonoff-stik og kontakter. For nylig har jeg besluttet at købe smarte stik. Men der er mange smarte stik der, jeg kan ikke tage en ordentlig beslutning. Vejled mig venligst, hvilket sikkert og langvarigt produkt.
Placeret på 
Opencircuit
Vi har en type C/F-stikdåse tilgængelig fra Sonoff, som måske er kompatibel med danske strømstik: https://opencircuit.nl/product/sonoff-s26-r2-smart-socket-wifi-socket-eu-plug. Også for type E-stikkontakter har vi en tilgængelig mulighed: https://opencircuit.nl/product/sonoff-s26-r2-smart-socket-wifi-socket-be-fr Type K-stik understøttes endnu ikke af Sonoff.
Placeret på 
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit