Fra R3 til R4: Oplev den nye Arduino Uno

Placeret på

En ny milepæl i teknologisk udvikling er nået med lancering af Arduino UNO R4. Denne kraftfulde nye version af den elskede mikrocontroller er ikke kun et spring fremad inden for computerkraft og tilslutningsmuligheder, men åbner også et nyt kapitel i DIY-elektronikkens verden. Efter tretten år med den succesfulde Arduino UNO R3, er R4 her for at omdefinere den måde, vi laver, bygger og innoverer.

Den nye Arduino UNO R4

Arduino UNO R4 tager producentens kapaciteter til nye højder. Udstyret med en hurtig 32-bit Arm® Cortex®-M4 tilbyder UNO R4 en 16-dobling af hukommelsen og flere stik og tilslutningsmuligheder end nogensinde før. UNO R4 kommer i to varianter: UNO R4 Minima og UNO R4 WiFI.

Specifikationer og funktioner

Begge varianter af UNO R4 giver dig mulighed for nemt at begynde at oprette eller opgradere eksisterende UNO R3-projekter med mere processorkraft, hukommelse og hastighed. Nogle af de bemærkelsesværdige nye funktioner inkluderer:

  • Mere hukommelse og hurtigere ur: UNO R4 kan udføre mere præcise beregninger og håndtere mere komplekse og avancerede projekter end nogensinde takket være en 16x stigning i hukommelsen og 3x clockhastigheden.
  • Nye indbyggede ydre enheder: Disse inkluderer en 12-bit DAC, CAN BUS, OP AMP og SWD-port, der hver især udvider dit producentpotentiale og giver dig mulighed for nemt at tackle stadig mere sofistikerede projekter.
  • USB -C-stik: UNO R4 omfavner den mindre, mere kraftfulde og mere robuste kabelstandard.
  • En HID-enhed: Denne funktion gør interaktive projekter en million gange køligere, så du kan skabe grænseflader med minimal indsats og på ingen tid.

Det Arduino UNO R4 Minima

Arduino ® UNO R4 Minima, det nyeste medlem af UNO-familien, bringer kraften fra en 32-bit mikrocontroller, RA4M1 fra Renesas, til producenter over hele verden. Ikke alene er Minima hurtigere, men den har også mere hukommelse og et væld af indbyggede funktioner, såsom en DAC, RTC og HID, alt sammen pakket ind i et kompakt 5V-kort med samme dimensioner som tidligere UNO-versioner.

Hvad gør UNO R4 Minima så speciel? Til at begynde med har den en kraftig mikrocontroller baseret på Renesas RA4M1 (Arm® Cortex®-M4) med en driftsspænding på 5 V. Den har 14 digitale I/O, 6 analoge indgange med en opløsning på op til 14-bit, en clockhastighed på 48 MHz, og 32 kB SRAM, 256 kB flashhukommelse og 8 kB EEPROM.

Derudover indeholder UNO R4 Minima nogle imponerende indbyggede funktioner. Det indbyggede REAL -Time Clock (RTC) giver dig mulighed for at holde styr på tid og dato og indstille alarmer1. Den indbyggede Digital-til-Analog Converter (DAC) gør det muligt at bygge sofistikerede lydprojekter​1​, mens Mouse/Keyboard Emulation (HID) giver dig mulighed for at bygge spilcontrollere ved at efterligne en mus/tastatur​1​.

Arduino ® UNO R4 MinimaForbered dig på Arduino revolutionen med den nye Arduino UNO R4 Minima. Som den seneste iteration af den elskede UNO-serie, bevarer R4 Minima alle de brugervenlige funktioner, du kender og elsker,... Leveret i 14 til 30 dage € 20,20

Arduino UNO R4 WiFi

WiFi-versionen af UNO R4 er ideel til alle, fra nytilkomne til erfarne eksperter, der ønsker at flytte grænserne for innovation. Dette fuldgyldige board er udstyret med en ESP32-S3 coprocessor, som er ansvarlig for Wi-Fi® og Bluetooth® Low Energy-forbindelse. Dette gør det muligt for RA4M1-mikrocontrolleren at koncentrere sig fuldt ud om andre opgaver. Ud over alle funktionerne i Minima-varianten tilbyder den:

  • Wi-Fi®- og Bluetooth®-forbindelse, plus Cloud-kompatibilitet: Byg IoT-projekter, opret interaktive dashboards og fjernstyr dit projekt.
  • En 12×8 LED-matrix: Forestil dig at arbejde på et kreativt projekt, der involverer animationer eller plotning af sensordata uden yderligere hardware.
  • Et Qwiic-stik for at lette hurtig prototyping:- Takket være en bred vifte af kompatible moduler, der kan tilsluttes via I2C, kan du nemt oprette brugerdefinerede projekter og udvide mulighederne for din UNO R4 WiFi.
  • En indbygget mekanisme, der registrerer operationer, der kan forårsage et nedbrud: Hvis den registrerer fejl, såsom en divider med nul, stopper kortet dem, før de kan forårsage problemer og giver en detaljeret forklaring på den serielle skærm.
Arduino ® UNO R4 WiFiVi introducerer Arduino UNO R4 WiFi: den perfekte blanding af Renesas' RA4M1 mikroprocessor og Espressifs ESP32-S3. Leveret i 14 til 30 dage € 29,25

Udviklingen af Arduino

Arduino økosystemet har udviklet sig enormt i løbet af de sidste to årtier takket være den kraftfulde idé om open source og det store fællesskab af over 30 millioner producenter, som fortsætter med at dele, bygge og forbedre. Hvert nyt hardwareprodukt, hver ny softwareløsning har tilføjet nye verdener, klar til at byde alle velkommen. Nu tager UNO R4 økosystemet og samfundet til en ny dimension af ydeevne.

Mens Arduino UNO R4-modellerne tilbyder imponerende nye funktioner og muligheder, forbliver Arduino UNO R3 et relevant og populært værktøj for producenter over hele verden. Takket være dens tilgængelighed, brugervenlighed og omfattende fællesskabssupport forbliver UNO R3 et fremragende valg for både begyndere og erfarne skabere. Det giver et solidt grundlag for at lære programmering og elektronik, og der er adskillige projekter og ressourcer tilgængelige online, der specifikt fokuserer på UNO R3. Derudover sikrer kompatibiliteten af UNO R4 med UNO R3-baserede projekter, at værdien og relevansen af R3 opretholdes langt ud i fremtiden. Så R3 er stadig en kritisk del af Arduino økosystemet og forbliver et pålideligt og effektivt værktøj for producenter overalt.

Konklusion

Lanceringen af Arduino UNO R4 er uden tvivl en spændende tid for producenter over hele verden. Med de kraftfulde funktioner og forbedrede ydeevne fra UNO R4 Minima og UNO R4 WiFi åbner Arduino nye døre til hidtil usete muligheder inden for projektskabelse og design. Samtidig fortsætter den dokumenterede pålidelighed og tilgængelighed af Arduino UNO R3 med at give et solidt fundament for alle, der ønsker at vove sig ind i en verden af elektronik og programmering. Fremtiden for at skabe og designe med Arduino er lysere end nogensinde før, og vi kan ikke vente med at se, hvad producenterne vil skabe med disse nye værktøjer.

Sendt af Internet side Jeg interesserer mig for elektronik, programmering og især kombinationen af begge dele. Til Opencircuit skriver jeg blogs, hvor jeg forklarer, hvordan elektronik og moduler fungerer.

Kommentarer

The Netherlands Gideon
Det er gode nyheder.
Placeret på 
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit