3D ur

Placeret på

Forbind alt

Nu hvor alt er på plads, kan vi begynde at forbinde alt sammen. Hvert segment har en GND og et '+', vi skal forbinde alle GND'er af et ciffer med hinanden via et "mellemliggende printkort" (se billedet nedenfor), så ikke kun mængden af kabler til controlleren udskrives printkort begrænset, kan vi nu også vælge, hvilken af de 4 cifre der styres.

Så alle 1-cifrede ledninger kommer ind i det mellemliggende printkort, alle GND'er er forbundet, og et 8-leder båndkabel går til controllerens printkort.

Mellem printplade Mellem printplade

Når alle 4 'between boards' er lavet, er det tid til at klemme JST-stikkene på. Sørg for, at du altid holder den samme rækkefølge for de 4 cifre, og GND er yderst til højre.

' - ' = GND ' ' = af segmenterne ' - ' = GND ' ' = af segmenterne

Kablerne til separatoren (':') har også brug for et stik, til dette bruger vi et 2 pin JST stik. Switchen og DC-stikket kræver også hver et 2-benet JST-stik.

Tilslut til controller printkort

Nu kan du tilslutte alt til controllerkortet:

I sidste ende skulle det nu se sådan ud:

Alt forbundet til controller-kortet Alt forbundet til controller-kortet
Nuværende side 7. Forbinde 1. Introduktion 2. Opret segmenterne 3. Forberedelse af rammen 4. Belysningen til segmenterne 5. Lav controller printkort 6. Lim 7. Forbinde 8. Computer programmering 9. Afslut Sendt af

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit