3D ur

Placeret på

Sav printplader

Savnede printplader Savnede printplader

Nu er det tid til at lave al belysningen til de 3D-printede segmenter.

Så 28 mindre plader på ca. 3x13 huller fra et eksperimentelt printkort. Se billedet ovenfor

Til : i midten skal du også lave 2 gange et 4x4 hullers PCB.

Lodning

Hvert segment vil indeholde 2 5050 SMD LED'er og 2 220 ohm modstande. Lod disse i henhold til billedet nedenfor, de perforerede printplader er faktisk ikke beregnet til smd-komponenter, men med lidt fifleri vil det fungere fint. Det er nemmest at lægge lidt lodde på den ene side af printkortet først, og derefter skubbe lysdioden ind med en pincet, mens du opvarmer dåsen.

Til : i midten er der kun 1 LED og 1 modstand pr. punkt.

Loddet Loddet

Når alle smd-komponenter er loddet, er det tid til at lodde kablerne. Jeg tog omkring 5 cm båndkabel og rev det af i stykker af 2 kerner. Sørg for, at disse kabler er solidt loddet, så de ikke løsner sig, når de er limet i deres hus.

Lim i hus

I de 3D-printede huse er der forsynet udsparinger, hvor printpladerne skal passe perfekt, hvis dette ikke er tilfældet, er det bedst at reducere størrelsen på printpladen med en lille fil. Hvis nogen printplader stadig er løse, er det bedst at fikse dem med lidt universallim.

Printplader limet i hus Printplader limet i hus
Nuværende side 4. Belysningen til segmenterne 1. Introduktion 2. Opret segmenterne 3. Forberedelse af rammen 4. Belysningen til segmenterne 5. Lav controller printkort 6. Lim 7. Forbinde 8. Computer programmering 9. Afslut Sendt af

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit