Byg en DCC++ basestation

Placeret på

For at bygge en DCC++-basestation skal du bruge tre ting: et Arduino kort, et motorskjold og en strømforsyning på mindst 12V.

Projektet understøtter officielt kun Arduino Uno og Arduino Mega. Hvis du planlægger at bruge softwarens autopilotfunktion, anbefaler jeg Mega: så har du meget mere plads til at tilslutte sensorer.

Du har også to muligheder for motorskjoldet: det officielle Arduino Motor Shield (eller en klon af det) eller et Pololu MC33926 motorskjold. Pololu skjoldet kan klare lidt mere, nemlig max 28V/3A i stedet for max 18V/2A til Arduino Motor Shield.

Det er meget nemt at forberede hardwaren. Der er kun et par trin:

Trin 1 Med en lille kniv skæres forbindelsen ved "VIN" og ved "BREMSE DEAKTIVER" begge forbindelser (A og B).

Trin 2 Sæt dit motorskjold på Arduino .

Trin 3 Lav en forbindelse mellem ben 10 og ben 12, og mellem ben 5 og ben 13 med et startkabel eller bare en ledning

Trin 4 Tilslut udgangen af din strømforsyning til indgangen på motorskjoldet.

Trin 5 Forbind ledninger mellem udgang A på motorskærmen og sporet. Der er en række måder at gøre dette på, men den nemmeste er at lodde to ledninger til bunden af sporet (Se foto).

Output A er "hovedsporet", så næsten altid det, du ønsker. Du kan også tilslutte et stykke spor til udgang B. Dette er programmeringssporet, hvormed du kan ændre en række indstillinger af dekoderne. Du kan dog ikke køre på programmeringssporet.

Lodde ledninger til at spore Lodde ledninger til at spore
Nuværende side 2. Hardware 1. Introduktion 2. Hardware 3. Software 4. Løsning af problemer Sendt af Internet side Jeg er softwareudvikler, men jeg interesserer mig også meget for elektronik.

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit