Det ultimative huskespil

Placeret på

Læser input til en Arduino

Vi kan sende et input til en Arduino på 2 måder. Med den ene sikrer vi, at Arduino modtager et højt signal (5v) og med den anden et lavt signal (0v).

Et højt signal (pulldown modstand):

Når kontakten U1 er lukket, vil der løbe en strøm gennem modstanden. Dette er normalt 1k eller 4k7 Ohm. Fordi vi har en serieforbindelse, vil den komponent med den højeste modstand modtage mest spænding, og den komponent med den laveste modstand vil modtage mest spænding. Den kontakt, der har den mindste modstand, vil have omkring 5v på tværs af kontakten. Indgangsforbindelsen vil derfor modtage en spænding på 5v og har derfor et 'højt signal'. Når kontakten er åben, vil Arduino stiften være jordet, så den får 0v.

Et lavt signal (jording eller pullup):

Når kontakten er åben, vil der ikke være nogen spænding over indgangen på Arduino , så den er ikke 'høj' eller 'lav'. Når du lukker kontakten, vil Arduino indgangen få en spænding på 0v. Dette kaldes et lavt signal.

Nuværende side 2. Knapper 1. Introduktion 2. Knapper 3. LED'erne 4. Ledningerne 5. Programmering (1) 6. Programmering (2) 7. Programmering (3) 8. En bolig Sendt af Studerende industrividenskab

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit