DONOFF iot lysdæmper

Placeret på

Introduktion

For år siden byggede jeg RF-enheder til at måle temperaturer og tænde og slukke lys. Jeg har én Bestil skrevet om. Kun jeg har altid fundet det foruroligende, at man ikke får nogen tilbagemelding fra RF-kontakterne om deres status. Allerede dengang tænkte jeg, at det kunne være bedre, og da de små ESP8266-processorkort kom på markedet med indbygget WiFi-hardware, var det muligt!

Desværre slog SONOFF mig til det med deres WiFi-switche. En ulempe ved SONOFF switchene er dog, at den medfølgende firmware ikke er særlig god. For at gøre dem brugbare skal du opsætte anden firmware, der ofte er integreret med et Domotica-system, der for eksempel kører på en Raspberry Pi . En anden ulempe ved SONOFF-switcherne er ... ja, det er de skifter (Sheks OnAf). Så der er plads til forbedringer!

Derfor præsenterer jeg for dig: DONOFF (Dnogensinde OnAf)!

Du kan finde en engelsk oversættelse af indlægget på www.aandewiel.nl

Nuværende side 1. Introduktion 1. Introduktion 2. Projektets mål 3. Elektronikken 4. Netstrøm AC til DC 5. MOSFET styrekredsløb 6. optokobler kredsløb 7. ESP8266 mikroprocessor 8. 3v3 DC strømforsyning 9. Firmwaren 10. Upload firmware 11. Første gangs opstart 12. telnet server 13. bygge DONOFF Sendt af Internet side Willem Aandewiel (1955) har en baggrund i elektronik og digitale teknikker. Det meste af sit arbejdsliv har han dog arbejdet med automation, hvor han har arbejdet i stort set alle discipliner fra programmør til projektleder og projektleder. Willem var en af de første hollændere med en mikrocomputer (KIM-1, 1976) på et tidspunkt, hvor pc'en endnu ikke var opfundet. I dag beskæftiger han sig hovedsageligt med design og produktion af små elektroniske kredsløb med mikroprocessorer. Hans 'mission i livet' er at gøre folk begejstrede for at lave deres egne elektroniske kredsløb, mikrocomputere og programmering.

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit