DONOFF iot lysdæmper

Placeret på

DONOFF første boot

Når du starter DONOFF for første gang, har den ingen konfigurationsfil og ingen legitimationsoplysninger til dit WiFi-netværk. Den starter derfor sit eget WiFi Access Point (AP) og venter på, at du tilslutter din computer til dette AP.

Vælg WiFi-netværket med et navn som "DONOFF 12:A3:45:6D:8F:F1". (de mærkelige tal er den unikke MAC-adresse på denne ESP8266).
Hvis du vælger denne WiFi AP, får du en WiFi-konfigurationsside som vist på billedet til højre. Vælg dit WiFi-netværk, indtast adgangskoden til dette netværk, og klik på [Gem].

DONOFF vil nu genstarte. Brug en browser, gå til "DONOFFnew.local". Det er standardværtsnavnet, hvis DONOFF ikke kan finde en konfigurationsfil. Skift dette værtsnavn til noget andet (ellers får du problemer med at sætte nye DONOFF'er op!) Hvorefter du vil se konfigurationssiden (se introduktionen). Udfyld alle felter. Hvis dette er din første eller eneste DONOFF, så gør det til en slave. Når du har udfyldt alle felter, skal du klikke på [Gem konfiguration]. DONOFF genstarter, og efter et stykke tid vil du se kontrolsiden for DONOFF!
Nuværende side 11. Første gangs opstart 1. Introduktion 2. Projektets mål 3. Elektronikken 4. Netstrøm AC til DC 5. MOSFET styrekredsløb 6. optokobler kredsløb 7. ESP8266 mikroprocessor 8. 3v3 DC strømforsyning 9. Firmwaren 10. Upload firmware 11. Første gangs opstart 12. telnet server 13. bygge DONOFF Sendt af Internet side Willem Aandewiel (1955) har en baggrund i elektronik og digitale teknikker. Det meste af sit arbejdsliv har han dog arbejdet med automation, hvor han har arbejdet i stort set alle discipliner fra programmør til projektleder og projektleder. Willem var en af de første hollændere med en mikrocomputer (KIM-1, 1976) på et tidspunkt, hvor pc'en endnu ikke var opfundet. I dag beskæftiger han sig hovedsageligt med design og produktion af små elektroniske kredsløb med mikroprocessorer. Hans 'mission i livet' er at gøre folk begejstrede for at lave deres egne elektroniske kredsløb, mikrocomputere og programmering.

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit