DSMR Logger V4 (Smart Meter Reader)

Placeret på

ADC interface

En stor ulempe ved Smart Meter er, at den summerer solpanelernes energi med forbrugernes energi på samme gruppe.

På denne måde får du aldrig et indblik i den energi, der faktisk genereres, og den energi, der faktisk forbruges. Du kan også måle den genererede energi (uden for Smart Meter) med en AC strømsensor (f.eks. en SCT013-030 eller ECS1030-L59). Disse klemmer du rundt om fasetråden på solpanelerne, der kommer ind i målerskabet, og de udsender en spænding, der afhænger af strømmen, der løber gennem kablet.

ADC kredsløb ADC kredsløb
Til brug af disse typer sensorer, ADC (Analog til digital konverter) pin på ESP8266 er yderst velegnet. I skemaet for DSMR logger v4 har den en række af 0-5 volt. Ved R12 og R13 (5% tolerance, en mindre tolerance er bedre) kan du ændre dette område.
Nuværende side 5. ADC interface 1. Introduktion 2. dataanmodningskredsløb 3. Behandle telegram 4. I2C interface 5. ADC interface 6. Samler det hele 7. En smuk indpakning Sendt af Internet side Willem Aandewiel (1955) har en baggrund i elektronik og digitale teknikker. Det meste af sit arbejdsliv har han dog arbejdet med automation, hvor han har arbejdet i stort set alle discipliner fra programmør til projektleder og projektleder. Willem var en af de første hollændere med en mikrocomputer (KIM-1, 1976) på et tidspunkt, hvor pc'en endnu ikke var opfundet. I dag beskæftiger han sig hovedsageligt med design og produktion af små elektroniske kredsløb med mikroprocessorer. Hans 'mission i livet' er at gøre folk begejstrede for at lave deres egne elektroniske kredsløb, mikrocomputere og programmering.

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit