DSMR Logger V4 (Smart Meter Reader)

Placeret på

Telegram modtaget

Telegrammet sendes af Smart Meter via pin 5 på RJ12-stikket med en inverteret 5volt TTL-logik. For ESP8266 skal dette signal vendes (tilbage) samt gøres egnet til 3v3 logik af ESP8266.

Håndtag-shifter/inverter kredsløb Håndtag-shifter/inverter kredsløb

I hvile vil R6 være basen for Q1 "høj" trækker, forlader Q1 "Lukket" bliver og Samleren, og med det Rx_SM "lav" vil være. Hvis Tx_SM "lav" er vil Basen af Q1 også "lav" vil være og bliver Q1 "Åben"gå stå. Samleren og med den Rx_SM vil blive trukket til 3v3 af R8. Rx_SM er så "høj". Kommer Tx_SM med et "høj" signal ind, så vil Base of Q1 også "høj"blive. Dette får Q1 til at lede og Collector sammen med Rx_SM “lav"blive.

Håndtag-Shifter / Inverter på 1of!-Proto-kortet Håndtag-Shifter / Inverter på 1of!-Proto-kortet
Ovenfor kan du se, hvordan den del af skemaet ser ud på den 1af!-Proto pladen ser ud.
Nuværende side 3. Behandle telegram 1. Introduktion 2. dataanmodningskredsløb 3. Behandle telegram 4. I2C interface 5. ADC interface 6. Samler det hele 7. En smuk indpakning Sendt af Internet side Willem Aandewiel (1955) har en baggrund i elektronik og digitale teknikker. Det meste af sit arbejdsliv har han dog arbejdet med automation, hvor han har arbejdet i stort set alle discipliner fra programmør til projektleder og projektleder. Willem var en af de første hollændere med en mikrocomputer (KIM-1, 1976) på et tidspunkt, hvor pc'en endnu ikke var opfundet. I dag beskæftiger han sig hovedsageligt med design og produktion af små elektroniske kredsløb med mikroprocessorer. Hans 'mission i livet' er at gøre folk begejstrede for at lave deres egne elektroniske kredsløb, mikrocomputere og programmering.

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit