DSMR Logger V4 (Smart Meter Reader)

Placeret på

dataanmodningskredsløb

For "høj"og"lavlaver Dataanmodning pin af Smart Meter Jeg har prøvet forskellige varianter. Med en kombination af en eller to transistorer og/eller MosFets kunne jeg ikke få det til at fungere stabilt. I sidste ende er det én optokobler blive.

Nedenfor er skemaet for dataanmodningsfunktionen:

dataanmodningskredsløb dataanmodningskredsløb

Kredsløbet styres fra GPIO12 i ESP8266 og sikrer, at der ved en "høj” signal går til LED'en i optokobleren at brænde.

Dette vil forårsage, at transistoren "Tæt” (det vil lede), så 5Volten på solfangeren (pin5) ender direkte på emitteren (pin4) (det bliver “høj”). Dette vil også gøre DTR_SM "høj” og Smart Meter sender et telegram.

DTR-kredsløb på 1of!-Proto-kortet DTR-kredsløb på 1of!-Proto-kortet
Nuværende side 2. dataanmodningskredsløb 1. Introduktion 2. dataanmodningskredsløb 3. Behandle telegram 4. I2C interface 5. ADC interface 6. Samler det hele 7. En smuk indpakning Sendt af Internet side Willem Aandewiel (1955) har en baggrund i elektronik og digitale teknikker. Det meste af sit arbejdsliv har han dog arbejdet med automation, hvor han har arbejdet i stort set alle discipliner fra programmør til projektleder og projektleder. Willem var en af de første hollændere med en mikrocomputer (KIM-1, 1976) på et tidspunkt, hvor pc'en endnu ikke var opfundet. I dag beskæftiger han sig hovedsageligt med design og produktion af små elektroniske kredsløb med mikroprocessorer. Hans 'mission i livet' er at gøre folk begejstrede for at lave deres egne elektroniske kredsløb, mikrocomputere og programmering.

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit