DSMR Logger V4 (Smart Meter Reader)

Placeret på

I2C interface

En række bygherrer af version 3 spurgte, om det ville være muligt at inkludere en lille Oled-skærm i en næste version. Der er to muligheder for at styre en Oled-skærm. Man er igennem en SPI interface den anden bruger I2C interface. Jeg valgte at bruge I2C-grænsefladen.

Version 4 indeholder en udvidelsesport med et I2C-interface, der også kan bruges til andre moduler. En Oled-skærm styres i firmwaren.
I2C Interface kredsløb I2C Interface kredsløb

Et OLED-modul kan sættes direkte i J4-porten. Fordi ikke alle tilgængelige OLED-moduler har de samme forbindelser, skal de korrekte forbindelser foretages via ledningsbroer J2 Ubehagelig J3 er tilsluttet (især GND og 3v3 er ikke på samme sted på alle Oled-moduler).

I2C-grænsefladekredsløb på 1of!-Proto-kortet I2C-grænsefladekredsløb på 1of!-Proto-kortet
Ovenfor kan du se den del af dette kredsløb, som det vises på det 1af!-Proto tegnet er lavet.
Nuværende side 4. I2C interface 1. Introduktion 2. dataanmodningskredsløb 3. Behandle telegram 4. I2C interface 5. ADC interface 6. Samler det hele 7. En smuk indpakning Sendt af Internet side Willem Aandewiel (1955) har en baggrund i elektronik og digitale teknikker. Det meste af sit arbejdsliv har han dog arbejdet med automation, hvor han har arbejdet i stort set alle discipliner fra programmør til projektleder og projektleder. Willem var en af de første hollændere med en mikrocomputer (KIM-1, 1976) på et tidspunkt, hvor pc'en endnu ikke var opfundet. I dag beskæftiger han sig hovedsageligt med design og produktion af små elektroniske kredsløb med mikroprocessorer. Hans 'mission i livet' er at gøre folk begejstrede for at lave deres egne elektroniske kredsløb, mikrocomputere og programmering.

Kommentarer

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit